Beeldverslag 2021

Ook dit jaar is er tijdens het kamp elke dag een kort filmpje gemaakt. Was je mee dan vind je het misschien leuk om het nog eens terug te kijken. Ben je nog nooit mee geweest dan kun je hier een indruk krijgen van het zomerdagkamp 2021.

Zaterdag 10-07-21. Het weekend voor het kamp kon beginnen moesten eerst nog ‘even’ alle tenten worden opgezet en ingericht.

Maandag 12-07-21. Even wennen aan de nieuwe plek en nieuwe kinderen. Vandaag eerst een fototocht met de groep om elkaar en de omgeving te verkennen. Vanmiddag douanespel en op het laatst nog even zwemmen. Kortom een heerlijk dagje vakantiebus.

Dinsdag 13-07-21.Vandaag een trage start doordat de bus iets later was. Daarna lekker vrijspelen, levend superhelden-stratego en als afsluiting nog even lekker zwemmen.

Woensdag 14-07-21. Spelendag, pannenkoeken, stratego, weerwolven en tussendoor vrij spelen. En nu in een bijzondere bus weer terug naar Amsterdam.

Donderdag 15-07-21. Wandeldag Gezellig de duinen verkennen en later een wandelbingo. Even spelen en zwemmen. Dan nog een ijsje en alweer een speciale bus.

Vrijdag 16-07-21. Heerlijk weer vandaag voor vrij spelen, levend stratego, weerwolven en natuurlijk zwemmen.Dit was alweer de laatste dag van week 1. Een kleiner groepje dan we gewend zijn maar we zijn er gelukkig weer. En het was super gezellig. Nu de week afsluiten met de vrijwilligers, en op naar volgende week met meer vrijwilligers, meer kinderen, een dubbeldekker-bus en hopelijk weer mooi weer.

Maandag 19-07-21. Vanmorgen eerst een vossenjacht met de eigen groep, daarna lunch, vrijspelen, levend stratego en op het laatst nog even zwemmen. Afsluiten met een ijsje en dan weer naar Amsterdam met de dubbeldekker.

Dinsdag 20-07-21. Heerlijk dagje duinen bij de Vakantiebus. Vanmorgen douanespel en een bezoekje aan het bezoekerscentrum. Vanmiddag na vrijspelen lekker afkoelen in het meer.

Woensdag 21-07-21. Vanmorgen “Vakantiebus got talent”, pannenkoeken, zwemmen , augurk en een ijsje om het af te maken.

Donderdag 22-07-21. Vandaag wandelen met picknicken, vrij spelen en natuurlijk zwemmen. En weer een ijsje als afsluiting.

Vrijdag 23-07-21. Laatste dagje week 2, nog steeds lekker weer voor buitenspelen dus vandaag Stratego, insectentocht, naar de speeltuin en vlaggenspel. Helaas geen tijd meer om te zwemmen. De vrijwilligers gaan vanavond nog op gepaste wijze de week afsluiten. En maandag zijn we weer paraat.

Maandag 26-07-21. Vandaag “poep en sporentocht” daarna vrij spelen tot het heel hard begon te regenen. Gelukkig was het net tijd voor de lunch. Vanmiddag vrij spelen, en spelletjes in de tent.

Dinsdag 27-07-21. Dierengeluidenspel, de oudste verstoppen zich als dier in het bos en alle anderen gaan zoeken. Daarna vrij spelen, schuilen voor de regen, spelletjes in de tent, speeltuin, stratego en nog even zwemmen. Kortom een lekker dagje in de duinen.

Woensdag 28-07-21. Balgooien, Ringwerpen, Spijkerpoepen, Beschuitfluit, Boeienspel, Koekhappen, Alarm, Sjoelen en een pannenkoek. Kortom spelendag. Dit keer deels in regen. Daarna nog meer regen dus veel spelletjes in de tent en als het even droog was snel weer naar buiten.

Donderdag 29-07-21. Eerst naar het bezoekerscentrum en daarna opzoek naar de wisenten. Helaas niet gevonden. De andere hebben ook lekker gewandeld en vanmiddag voor de laatste keer dit jaar zwemmen in het meer. En zoals gebruikelijk afsluiten met een ijsje.

Vrijdag 30-7-21. De laatste dag alweer. Dit jaar met een aardigheidje van de busmaatschappij. Voor iedereen een flesje water en taart voor de vrijwilligers. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar.