Beeldverslag 2019

Ook van 2019 is er van elke dag een kort filmje beschikbaar. Leuk om weer eens terug te kijken.

We begonnen met het opnieuw schilderen van de tafel. Dit jaar de dubbele tafels.

Zaterdag 13 juli 2019. Voordat de kinderen komen en we echt kunen starten, gaan we eerst met een hele groep vrijwilligers de tenten opzetten en inrichten.

Maandag 15 juli 2019. Vandaag fototocht, stratego en vrij spelen.

Dinsdag 16 juli 2019. Vandaag smokkelarijen in de duinen, vrij spelen. En natuurlijk hutten bouwen, voetballen en in het zand spelen.

Woendag 17 juli 2019. Vandaag spelendag, pannenkoeken, stratego en zwemmen😀. En oude bekende Guus op bezoek.

Donderdag 18 juli 2019. Wandeldag, en ‘s middags nog even zwemmen en vrij spelen.

Vrijdag 19 juli 2019. En dat was alweer de laatste dag van week 1. Mooi weer en veel gezelligheid. Op naar week 2🌞

Maandag 22 juli 2019. Vandaag weer even kennismaken met de nieuwe kinderen en begeleiding. En vossenjacht, vrij spelen, stratego, natuurlijk zwemmen en een ijsje om af te sluiten.

Dinsdag 23 juli 2019. Het mooie weer is nu echt begonnen. Dus zijn we ‘s morgens gaan zwemmen en ‘s middags het bos in gegaan om uit de zon te blijven. Daarna het laatste uurtje nog even zwemmen.

Woensdag 24 juli 2019. Vandaag was het weer erg warm. Dus zijn we vanmorgen weer gelijk gaan zwemmen. En vanmiddag tot 14.00 uur in het bos of bij de tenten gespeeld. En, heel bijzonder, een hertengewei gevonden. Daarna nog even zwemmen voordat we een ijsje hebben gegeten en daarna weer terug naar Amsterdam.

Donderdag 25 juli 2019. Weer erg warm vandaag, dus veel drinken, veel zwemmen, veel smeren. En de boswachter kwam nog iets vertellen over het het gewei wat Tjibbe gevonden heeft.

Vrijdag 26 juli 2019. We zijn nu 2 weken onderweg en het gaat heerlijk. Gezellige mensen en heel mooi weer. Soms een beetje te warm maar ook dat is prima te doen met extra water, meloen en ijs. Vandaag zwemmen, spelen (beverbende), ‘Vakantiebus got talent’ en weer zwemmen. Ijsje eten en weer naar Amsterdam. Allemaal bedankt voor de gezelligheid (en voor de meloen).

Maandag 29 juli 2019. En weer een dag voorbij met wandelen spelletjes en spelen. En natuurlijk zwemmen.

Dinsdag 30 juli 2019. Vanochtend spelletjes gedaan bij de tent en in het bos. Vanmiddag vrij spelen en zwemmen. Natuurlijk hebben we ook vandaag weer afgesloten met een ijsje.

Woendag 31 juli 2019. We waren bijna vergeten hoe het was met een hele dag regen. Gelukkig waren we goed voorbereid. Vanmorgen vrijspelen en de middag begonnen met een pannenkoek en toen de regen-spelenmiddag in de tenten. Elk half uur naar een andere tent met andere spelen. Daarna de oudste nog even naar het bezoekerscentrum en de anderen vrijspelen.

Donderdag 1 augustus 2019. Wandeldag, en tijdens wandelingen kom je vaak dieren tegen bv Schotse hooglanders, wilde paarden en herten. Eind van de dag kwam de boswachter nog wat over slakken en herten vertellen. Morgenavond hebben alle vrijwilligers nog een afscheidsborrel en dan zit het er weer op. Nou ja, bijna dan, want zaterdag moeten alle tenten en ander spullen weer worden ingepakt.

Vrijdag 2 augustus 2019. Laatste dag gezellig naar Oud Valkeveen. Was wel een beetje fris vandaag.