Inschrijven

kan op 3 manieren:

  • Om deel te kunnen nemen dient de deelnemer op 1 januari ten minste 5 jaar  en maximaal 12 jaar oud te zijn.
  • Opgeven via internet kan door dit formulier in te vullen en op submit te klikken het formulier wordt dan ingezonden. U ontvangt een kopie van het formulier op het opgegeven e-mail adres. Als u geen kopie van het inschrijfformulier ontvangt is er mogelijk iets misgegaan. Probeer het nog een keer of neem via de mail contact op.
  • Vul het formulier in dat achter in de folder zit van het Jeugdvakantieplan en stuur deze in naar het opgegeven adres.

Hoe te betalen.

We verwachten de betaling uiterlijk 1 Mei. Maak uw betaling over naar banknummer NL05 INGB 0004 6748 45 t.n.v. Licht en Lucht Gerardus Majella, Diemen. Vermeld bij mededelingen de voor en achternaam van het kind alsmede de week waar de betaling voor is. Gelieve één overschrijving per gezin te gebruiken.

Op de informatieavond kunt u informeel kennis maken met een deel van de leiding,  foto’s van voorgaande jaren bekijken en, zolang er nog plek is, kinderen inschrijven.

Omdat we geen gebruik meer kunnen maken van het gebouwtje in de Tidorestraat is het op dit moment nog niet duidelijk waar en wanneer de informatieavond zal zijn. Hou hiervoor, en voor andere zaken deze website en FriendWeb in de gaten.