Meer beeldverslagen beschikbaar

Gewoon omdat het leuk is om eens terug te kijken zijn nu beeldverslagen vanaf 2015 terug te kijken. Je vindt ze in de schatkamer onder beeldverslagen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Dagverslagen 2021 beschikbaar

12-08-21 Inmiddels zijn alle dagverslagen van 2021 te bekijken op de website. Ook staat er een timelaps van het opbouwen en inrichten van het zomerkamp.

Je kunt het bekijken op deze link https://vakantiebus.nl/dagverslag-2021/  Ook kun je daar een reactie achterlaten.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

De opstapplaats Indische buurt

We hebben gekozen voor de Zeeburgerdijk. ’s Morgens instappen Zeeburgerdijk/Kramatweg. ’s Middags uitstappen Zeeburgerdijk 265 (Het blauwe huis)

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Doe je mee?

https://vacaturebank.vca.nu/o-1277144/vakantiebus

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Het is bijna zover

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in. Het mooi weer is begonnen en de inschrijvingen zijn goed op gang. Maar …

We hebben nog behoefte aan enkele vrijwilligers voor de dagelijkse begeleiding. In de eerste week en tweede week. Lijkt het je leuk om met een jong en enthousiast team minimaal 1 week (5 dagen) je in te zetten om een groep kinderen te begeleiden. Je krijgt dan samen een ervaren medevrijwilliger de leiding over een groepje van ca: 16 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Veel van onze vaste vrijwilligers hebben, zijn bezig (of gaan aan de gang) met een opleiding wat iets te maken heeft met begeleiden van kinderen. Maar dat is niet per se een vereiste.

Het gaat om de maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Minimumleeftijd 18 jaar. Een intake gesprek en VOG(verklaring omtrent gedrag) behoren bij de procedure.

Lijkt het je leuk neem dan contact op met Rob voor meer informatie via info@vakantiebus.nl

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Leuk stukje geschiedenis

Bij het bladeren in een doos met oude foto’s van mijn opa en oma kwam ik een zestal foto’s en een herinnering aan het 10-jarig bestaan van deze vakantieschool tegen.….

Klik op de foto voor het hele verhaal

Vakantieschool Licht en Lucht kinderen met leiding.Oma Copier staand achter 2e van links ±1929.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Luchtverversing in de bus

Omdat we, naast plezier, veiligheid en  gezondheid belangrijk vinden maken we al jaren gebruik van de moderne touringcars van de firma: Oostenrijk. Deze tourincars zijn onder andere uitgerust met een modern ventilatiesysteem.

Ben je benieuwd hoe de luchtverversing eruit ziet klik dan op de bus.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuwe opstapplaats

Het is gelukt!

We hebben een nieuwe verzamelplaats voor de begeleiding. ?
Locatie: mijnzzplace – Van Musschenbroekstraat 5

Omdat we daar dan toch al zijn maken we daar ook een nieuwe opstapplaats : Andreas Bonnplein

Wie al heeft ingeschreven voor de Kamerling Onnelaan  of Indische buurt maar wil wisselen dat kan, stuur even een berichtje via het contactformulier. Dan passen we het aan.

We zijn daar erg blij mee dat dit zo snel gelukt is.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Goed nieuws! We gaan starten met de inschrijvingen.

We gaan woensdag 30 Maart 10.00 uur starten met de inschrijvingen voor de Vakantiebus 2021. Natuurlijk met een voorbehoud om de bekende redenen. Maar we hebben er op dit moment voldoende vertrouwen in dat het door kan gaan en dat op 12 juli ons plekje weer gevuld is met tenten, lachende en spelende kinderen die genieten van elkaars gezelschep en de buitenlucht.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

We laten facebook achter ons en gaan verder op friendweb.

https://friendweb.nl/vakantiebus

Op friendweb hebben we ook een groep gemaakt ‘Vrienden van Vakantiebus’ hier is extra beeld beschikbaar wat alleen voor leden beschikbaar is. Op deze manier proberen we het beeldmateriaal een beetje af te schermen maar wel beschikbaar te stellen aan ouders en medewerkers. Op dit moment is er een film in vier delen beschikbaar over het kamp van 2019.

Friendweb: Zoals ze zelf zeggen.

Friendweb is de gezelligste en veiligste community site van Nederland met respect voor jouw mening en jouw privacy. Geen logging, geen spam, geen pop-ups! Word (blijvend-) gratis lid! Geen irritante reclames. Geen opslag van je surfgedrag. Geen logging. Geen tracking cookies. Geen popups. Geen spam! facebook alternatief.

Geplaatst in Informatie, vakantiebus 2021 | Een reactie plaatsen